Kontakta oss

Kontakta ossHör av dig till oss vid synpunkter, frågor eller klagomål,

Vi svarar så snabbt vi kan! Skicka din intresseanmälan här.

Vanliga frågor


Vi vill ju att er tid hos oss ska vara så bra som möjligt, att besvara alla era frågor är något av vår plikt för att se till att eleverna och föräldrarna trivs i föreningen Street Coaching Academy.


Så därför har vi tagit fram en lista på vanliga ställda frågor vi har fått under tiden sedan vi startat. Kolla gärna igenom och se om du finner din fråga besvarad redan!

 
 
 
 

Jag har inte råd till att betala, får inte jag vara med?

  • Självklart får du det. Vi kan söka bidrag för de elever som har dålig ekonomi, vilket gör att staten betalar för er helt gratis. (Det är lyxen för IDEELLA FÖRENINGAR) Dock kan vi inte erbjuda det till alla, det är endast för folk som absolut inte kan betala och ser ingen annan väg.Jag bor i ett av områdena ni tränar vid men kan inte ta mig till alla ställena?

  • Ingen fara, du kan få reducerat pris beroende på de områdena du har möjlighet att vara på. Vi försöker att fixa det så att det finns möjligheter till träning för alla men det är en svår väg som kräver mycket arbete och tid.
  • Inom en snar framtid har vi vuxit till närliggande orter med!Jag hittar inte era träningar?

  • Träningarna står på Våra Täningar, men är det för krångligt så kan du alltid be om att få ett "sms" med plats och tid innan varje träning. Glöm inte bort dock att höra av dig om du kommer eller inte till träningen så slipper tränarna vänta i onödan.

Kan man hoppa in som nybörjare?

  • Hos oss är ingen bäst. Vi siktar alla på att bli bättre i sig själva.

Vi behandlar alla individuellt efter ens egna nivå och förutsättningar.

Det vill säga: Ja, vi accepterar alla nivåer. Så länge en själv vill utvecklas.
Tränar ni vid dåligt väder?

  • Absolut. Skiftande årstider är en utmaning för oss alla. Det vore en synd att

säga nej till sådana möjligheter för utveckling. Läs mer gärna på "Vad är parkour" sidan! (Lösningen är ett par extra sockor och underställ)!
Vilka kläder ska man ha?

  • "Finns inga dåliga skor, bara dålig Parkour!" Så lyder filosofin, att alla kan träna oavsett klädesplagg. Man väljer själv hur svårt man gör det för sig själv. Experimentera gärna, men ha helst ett set oömma kläder och lätta böjbara löparskor med helplattsula till att börja med!
  • Annars så har vi såklart gjort en egen lista för dig att kolla igenom, klicka här!