Träningar

HÖSTTERMIN 2022
SEP-DEC INTRESSEANMÄLAN ÖPPEN

Events;

HUSBYFESTIVALEN AUGUSTI 2022

Information om träningar

och terminer:

Kommande Terminer 2022;

Föranmäl dig nu!

 

Vårtermin: N/A

 

Sommarperiod: Ej Fastställd.(Juni/Augusti)

 

Hösttermin: September - December (15 tillfällen)

Det är viktigt att du själv håller koll på vilka tider och vilka datum som du har anmält dig till! Eftersom vi tränar inte alltid på samma ställe eller i samma område. Kolla alltid med coachen några dagar till dagen innan!Vill du anmäla dig och betala till terminen? Klicka här.

OBS: Vi håller endast de pass som folk har anmält sig till!

 

Varje åldersgrupp har en särskild gräns för hur långt man kan tänja på kroppens gränser, därför ska du ej betala för den grupp som du inte än har uppnått fysiskt!

 

Däremot anpassar oss för varje ålder och pass så att alla ska få utvecklas till max på den tiden vi har utgett, att ge försvårningar och förenklingar är inget problem.

 

(Vill du vara med någon kompis som är i de äldre/yngre paketen? Prata med oss så löser vi det!)

 

Prova-på pass gratis första 2 tillfällen!

Regler

I samband med anmälan förbinder eleven sig till att följa instruktörens anvisningar och instruktioner samt våra regler under passens gång. DETTA ÄR FÖR ELEVENS ABSOLUTA SÄKERHET.


● När instruktören* talar, måste alla lyssna noggrant så att man inte missar någon viktig information.


● Vi accepterar ingen form av våld, orespekt, rasism eller misskötsel i gruppen eller till instruktören.


● Vi accepterar ingen som helst form av droger, alkohol eller preparat eller medel som påverkar sinnet psykadeliskt eller kroppen negativt.


● Har instruktören inte sagt något om att man får röra sig fritt, så rör man inte sig fritt. (så att skada inte sker utan instruktörens uppsikt).


● Alla är på egen risk men är i fullt ansvar av instruktören.


● Vi ansvarar endast över eleven under passets gång, om skada sker så är det instruktörens uppgift att hantera skadan.


● Om man kommer sent på passet så väntar/frågar man på instruktioner.


● Blir man sen måste man höra av sig till tränaren så att vi slipper vänta i onödan!


■ Om en av dessa regler bryts på pass får man en varning, om varningen förbryts så blir man portad omedelbart från passet. Om ytterligare problem sker så kontaktar vi Vårdnadshavare eller avstänger personen/personerna från terminen. I värsta fall kontaktar vi annan myndighet.


 

Hur ser passen ut?


● Till början startar vi med en helkropps-uppvärmning innan vi sätter igång med allt annat. Det är till för att starta igång kroppen och de sinnen vi behöver för att kunna träna effektivt. (Fys/styrketräning kör vi i olika mängder beroende på passets upplägg!)● Träningen körs igång direkt efter. Vi kommer att ta så mycket tid av passet som det går för att ha all fokus på just denna del. Vi vill att alla ska få en chans att utvecklas och lära sig självt maximalt så därför är denna del viktigast.● Avslut/stretch kommer att vara på slutet, beroende på hur mycket tid vi har kvar av passet kommer vi att avsluta med en så effektiv stretch som möjligt och även ge tips på hur man kan stretcha sin kropp hemma.


SÄKERHET


VI FÖLJER RIKTLINJERNA AV DET GLOBALA SPRIDANDE COACHING-PROGRAMET FÖR PARKOUR SOM HETER

"ART DU DEPLACEMENT AND PARKOUR TEACHING"

(A.D.A.P.T.)


I FÖRHÅLLANDE OCH FÖRHÅLLNINGSSÄTT TILL ELEVEN OCH UTÖVAREN SJÄLVT RESPEKTERAR VI VAR OCH ENS EGNA MENTALA BARRIÄRER, NIVÅ OCH FÖRMÅGA ATT MÖTA SINA HINDER OCH PROBLEM PÅ VÅRA PASS.


VI PÅFRESTAR ALDRIG NÅGON ÖVER DERAS FÖRMÅGA ATT HANTERA EN SITUATION.


COACHERNA ÄR UTBILDADE INOM LEDARSKAP, HJÄRT LUGNRÄDDNING OCH FÖRSTA HJÄLPEN.


VI SER TILL ATT UTVECKLINGEN SKER PÅ ETT NATURLIGT PLAN DÄR UTÖVAREN MED HJÄLP AV INSTRUKTÖREN LÄR SIG SPORTEN OCH UTVECKLAS PÅ ETT INDIVIDUELLT SÄTT.


Vill du veta mer om A.D.A.P.T.? Se denna hemsida: www.http://parkourgenerations.com/certifications/adapt/